Despre noi

posted in: Actiuni ! | 0

SC Almarox Distribution SRL este persoană juridică română, organizată ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital privat exclusiv privat romanesc.

Compania a fost fondată în anul 2010, din initiativa a doi asociati tineri şi entuziaşti, având ca principal obiect de activitate comercializarea si distributia de produse de larg consum.

Desi inaugurata intr-o perioada in care conjunctura economica nefavorabila, atat la nivel national cat si international, determina firme cu experienta si longevitate sa-si inchida portile, firma noastra a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata romanesca prin oferirea unor produse de calitate la preturi avantajoase. Aceasta a atras contracte cu cei mai mari retaileri din tara ( Kafuland, Cora, Carrefour, Dedeman)  care au dus la o cifra de afaceri de 4.8 mld in primul an de activitate.

Bazandu-ne pe spirit intreprinzator si inovator, dar si pe experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor a maketingului si a distrubutiei echipa noastra a reusit in scurt timp sa se lanseze in distributia de articole de pescuit – in anul 2011 furnizorul numarul 1 de articole de pescuit pentru Carrefour Romania si Kaufland Romania cu o retea de distributie de peste 100 magazine, 2012 furnizorul numarul 1 pentru articole de pescuit si sanii pentru Kaufland Romania, 2013 furnizorul numarul 1 pentru articole de pescuit si sanii si mingii pentru Kaufland Romania, numarul 1 pentru plusuri cu liceenta Talking Friends atat la Kaufland Romania cat si la Cora.

Am vazut noi oportunitati de dezvoltare piaţa de comerţ electronic, care a avut un ritm mai accelerat de creştere decât canalul clasic de vânzări, respectiv retailul, drept urmare am avut initiat o colaborare cu unul dintre operatorii de pe piaţa de comerţ electronic si in scurt timp am deschis propriul magazine online www.almadi.ro ( care este in continuua dezvoltare si organizare)

Din dorinta de  a oferii produse de calitate pentru piata romanesca am cautat furnizori externi a caror oferte sa intalneasca criteriile noastre de calitate si pret. Am initiat in aceasta privinta o colaborare cu doua firme pe productie poloneze. Cu traditie in productia de mase plastic, rezultand importul a peste 10.000 de articole din plastic ( sanii, lopeti de zapada, ghivece , cutii depozitare, valigete)

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin oferirea unor servicii inovative  si de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam servicii de cea mai buna calitate.

Leave a Reply